Yritys

Ota Pasaati projektikumppaniksi – mukana myötätuuli

Pasaati yrityksenä

Pasaati Oy on 2006 perustettu projektitoiminnan ja projektijohtamisen asiantuntijatalo. Kaikki projektit - sekä suuret että pienet - ovat meille ja asiakkaillemme merkityksellisiä. Toteutuksemme kattaa sekä paikalliset, valtakunnalliset että kansainväliset projektit. Olemme asiakkaillemme jatkuvaa lisäarvoa tuottava ensisijainen kumppani.

laivat.jpg

Lukuja yrityksen toiminnasta:

215 kpl

onnistunutta projektia.

98 %

toteutuksiemme keskimääräinen onnistumisprosentti.

9+

Pasaatin asiakastyytyväisyyden arvosana.

Pasaatin tarina

Vuonna 2006 Pasi Kivimäki osallistui purjehduksen Lightning-luokan EM-kilpailuun Esko Aallon venekunnassa. Neljä päivää joukkue kisasi voimakkaassa aallokossa, ja vaikka palkintosijat jäivät saavuttamatta, hyvä yhteishenki pysyi korkealla.

Viimeisen maaliintulon jälkeen useita päiviä jatkunut puuskainen keikutus yhtäkkiä rauhoittui, ja koko venekunta sai purjehtia kohti regatan satamaa kevyen tuulenvireen siivittäminä, auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta.

– Me kaikki olimme antaneet kisassa kaikkemme ja olimme lopen uuvuksissa. Raskaat kisavarusteet päällä lojuimme veneessä ja annoimme tuulen kuljettaa alusta eteenpäin. Kellään ei ollut enää kiire, Pasi muistelee.

Se hetki ikuistui Pasin mielen kuvakirjaan.
–Makasin selälläni keulakannella, katselin ylöspäin vienossa tuulessa lepattaviin valkoisiin purjeisiin ja mieleeni juolahti ajatus siitä, miten pasaatituulet kuljettavat meitä onnellisia nyt eteenpäin. Enää ei tarvitse taistella.
Mielikuva ja tunnetila piirtyivät Pasin mieleen niin voimakkaasti, että kun hän myöhemmin samana vuonna perusti yrityksensä, ei nimeä tarvinnut pitkään miettiä.

purjehtia.jpg

Filosofia

Me Pasaatissa tiedämme, että minkä tahansa yrityksen projektitoiminta on kokonaisuus, jonka muodostavat:

1. Ketteryys ja muutosjohtaminen
2. Kokonaisuus ja sisältö
3. Kannattavuus, kustannukset ja resursointi
4. Viestintä ja sidosryhmät
5. Laatu ja mittarit
6. Riskienhallinta

Valitsitpa palveluistamme minkä tahansa, voit olla varma, että tarjoamamme paketti kattaa organisaatiosi kokonaisuutena ja tarjoaa sinulle konkreettisia ratkaisuja.

purjehtia.jpg

Asiakkaitamme

Pasaatin avulla jo lukuisat yritykset ovat lisänneet tuottavuuttaan, parantaneet laatuaan ja saaneet liiketoimintaansa lisämenestystä! Tarjoamme osaamista ja projektointivoimaa erilaisiin hankkeisiin – optimointi, fokusointi ja vakiointi hyödyttävät sekä sinua että asiakastasi.

asiakkaat_31102016.jpg

Ota yhteyttä

Projektin tehtävä on tuottaa onnistunut lopputulos. 
Kerromme mielellämme lisää operatiivisten projektien menestysmahdollisuuksien kasvattamisesta sekä projektitoiminnan kehittämisen vaikutuksista ja tuloksista. 
Käydään läpi kuinka onnistut useammin.

Ota yhteyttä suoraan myyntiin

Pasi Kivimäki

Pasi Kivimäki
Toimitusjohtaja
pasi.kivimaki@pasaati.com
+ 358 400 635 690 
LinkedIn

AriV.jpg

Ari Vättö
Asiakasratkaisut
ari.vatto@pasaati.com
+ 358 50 558 8914
LinkedIn

Tule paikanpäälle käymään

Klingendahl
Pyhäjärvenkatu 5 A, 3. krs 
33200 Tampere

info@pasaati.com
puh. 0400 635 690

Ole yhteydessä sähköisellä lomakkeellamme

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä. 

Pasaati Oy - mukana myötätuuli!